Livrare gratuită la comenzi de peste 200 lei

Brand românesc

Produse premium din 100% bumbăcel

Returnare produse

Echipa tealinti.ro verifică exclusiv calitatea fiecărui articol, oferindu-ți astfel, garanția că articolele comandate de pe tealinti.ro sunt într-o stare impecabilă. În cazul unei excepții, ne asumăm răspunderea și îți înlocuim articolul cu unul identic (model, mărime și culoare), suportând și taxele aferente transportului (tur, retur).

Dacă te răzgândești asupra unei comenzi, este în regulă, ai dreptul să returnezi articolul sau articolele comandate. Le poți schimba cu altele, aflate în stoc, sau îți poți primi banii înapoi.

Te rugăm să ne anunți în termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea coletului, scriindu-ne un e-mail la adresa comandantul@tealinti.ro .

Returnarea unei comenzi se face în următoarele condiții: trimite returul la adresa Str. Sălciilor, nr.48, Județ Iași către S.C Maniere S.R.L, Nr. Tel: 0739 242 404. În interiorul coletului atașați contul IBAN însoțit de numele titularului de cont.

Pentru returnarea articolului, acesta trebuie să fie însoțit de etichete și de actele însoțitoare.

Costul transportului de retur va fi suportat de catre cumpărător.

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare.

Returnările de bani se fac în maxim 7 zile lucratoare de la receptionarea returului si primirea datelor bancare / postale.

Notă: Ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 3 retururi în ultimele 12 luni.

Comenzile personalizate nu se returnează.

Open chat