Nu ai curaj sa o inviti la un laptic? Macar, ofera-i un tricou!

A fost odată ca niciodată un popor de oameni mișto. Oameni ospitalieri, harnici, veseli, pasionali, generoși și mereu puși pe distracție. Noi, armata Comandantului Miau, îi priveam și ne minunam. Cum era posibil ca ei, oameni atât de interesanți să nu fie experți în arta cadourilor? Să nu simtă emoția și entuziasmul, de a alege cadoul perfect pentru tipa aia mișto, la care se uită fugar, de luni de zile? Bine, nici când era cazul să ofere ceva persoanelor pe care le cunoșteau de ani întregi, nu excelau.

Am stat, ne-am gândit și ne-am răzgânit de câteva ori, până ne-am hotărât să ne procurăm, prin programul “Prima Casă, loc de trândăvit și tors pe sobă”, un loc al nostru, de unde să îi supraveghem și să le venim în ajutor. Dar, de ce mai vorbim la persoana a treia? Vorbim de tine. Așa că, bine-ai venit la noi acasă, pe Tealinti.ro. Din 9 vieți, una ți-o dedicăm ție, așa că nu ne lăsăm până nu primești cele mai bune idei de cadouri. Intră aici să vezi câteva. Oamenii din viața ta chiar merită.

Crezi că nu ai nevoie de idei de cadouri? Ai, evident.

De ce? Pentru că dacă nu ai experimentat până acum senzația oferită de cineva care-ți toarce în brațe, de bucurie, ar fi cazul să o faci. La noi, e ceva frecvent. Recomandăm. Hai, încearcă!

Dacă ai și tu un pisoi sau o pisicuță, care te face să zâmbești? Atunci ai pe cine testa niște idei de cadouri excelente. Ți-am spus deja că le găsești aici. Noi știm cum să o/îl alinți.

Evident că ai și varianta să ignori imaginația, creativitatea, atenția pentru detalii, respectul pentru lucrul bine făcut, ale Comandantului Miau și să nu cumperi de la noi. Caz în care, ai fi unul dintre sutele de mii de plicticoși, care cred că orice banalitate este un cadou. Dar tu nu vrei să te definească previzibilul, nu-i așa?

Pe curând, puricosule.

Miau

Call Now Button